Skip to main content
Article thumbnail
Location of Repository

LABORARTORY BRNO

By Radek Fila

Abstract

Building volumes were created continuation of street front. On the corner is a break in response to the shape of the srossroad and there is a negative corner that serves as a front space and assembly. The corner is connected with the space in the courtyard of the "sit" staircase. As a counterpoint to the tower on the opposite corner of the gallery facing the mass of that pulled up to the space in which the contrast of horizontal creative center of mass and vertical gallery

Topics: věž; expanded metal; galerie; kreativní centrum; courtyard; negative corner tower; okenice; negativní nároží; creative center; vnitroblok; tahokov; gallery; shutters
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Year: 2013
OAI identifier: oai:invenio.nusl.cz:246193
Download PDF:
Sorry, we are unable to provide the full text but you may find it at the following location(s):
  • http://www.nusl.cz/ntk/nusl-24... (external link)
  • Suggested articles


    To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request.