Skip to main content
Article thumbnail
Location of Repository

Moravian-Silesian Philharmonic Orchestra of Ostrava, Černá louka

By Barbora Jandejsková

Abstract

The building is divided into two boxes. The lower box copies parcel and recedes from the street line leads to puppet theater. This causes that the space for the main entrance of the philharmonie is clearer and it respects the original exhibition pavilon. The upper box – mass of the concert hall - trench on the lower. The surface is a game of walls and glasses area. Open the space into the parks around. It appears like opera-glass and stage at the same time

Topics: ostrava filharmonie cerna louka koncertni sal; ostrava philharmonie cerna louka concert hall
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Year: 2012
OAI identifier: oai:invenio.nusl.cz:215931
Download PDF:
Sorry, we are unable to provide the full text but you may find it at the following location(s):
  • http://www.nusl.cz/ntk/nusl-21... (external link)
  • Suggested articles


    To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request.