Article thumbnail

View of the Area Where Raised Box Seats had Been

By W. H. Bass Photo Company

Abstract

The raised box seats along the side were removed while the Neoclassical Revival wall decoration remained untouched. [1972]Appears in Destination Indiana 1

Topics: Monument Circle (Indianapolis, Ind.); Circle Theatre (Indianapolis, Ind.); Motion picture theaters; Neoclassicism (Architecture); Relief (Sculpture); Bas-relief
Publisher: Indiana Historical Society
Year: 1970
OAI identifier: oai:images.indianahistory.org:P0130/1495
Download PDF:
Sorry, we are unable to provide the full text but you may find it at the following location(s):
  • http://images.indianahistory.o... (external link)

  • To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request.

    Suggested articles