Skip to main content
Article thumbnail
Location of Repository

Residential Complex in Brno - Komín

By Veronika Ševčíková

Abstract

Residential complex at the foot of the hill Palacky Brno - chimney . Located on the border of forest and settlements are nowadays allotment . It is an inspiration concept development , whose aim is to preserve the character of the gardens as an added value to housing. The proposal is to land on the structure of terraced houses , which complement the mosaic of buildings along the street hillside pasture. As a reaction to the slope of the terrain creates a garden terrace giving residents plenty of privacy. The rugged structure also creates a benchmark comfortable spaces for meetings

Topics: Komín; zahrady; housing; row houses; obytný soubor; bydlení; gardens; Pastviny; residential ensemble; pasture; řadové rodinné domy; Brno; chimney
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Year: 2015
OAI identifier: oai:invenio.nusl.cz:248363
Download PDF:
Sorry, we are unable to provide the full text but you may find it at the following location(s):
  • http://www.nusl.cz/ntk/nusl-24... (external link)
  • Suggested articles


    To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request.