Skip to main content
Article thumbnail
Location of Repository

LABORARTORY BRNO

By Michal Poláš

Abstract

Concept of the project is based on interconnection between city park on the Koliště and Lužánky. Inert architecture of building retreat before green landscape which is flowing over the gallery situated under the park

Topics: galerie pod zemí; propojení zeleně; underground gallery; horizontální fasáda; interconnection of green; Public space; Veřejný prostor; horizontal facade
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Year: 2013
OAI identifier: oai:invenio.nusl.cz:247258
Download PDF:
Sorry, we are unable to provide the full text but you may find it at the following location(s):
  • http://www.nusl.cz/ntk/nusl-24... (external link)
  • Suggested articles


    To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request.