Skip to main content
Article thumbnail
Location of Repository

The Students themselves - Student Center Poříčí

By Ondřej Švancara

Abstract

Study - calmness. The whole composition referes to this connection. The building is calm, simple, without any complicated details, which let the student`s fantasy raise. Elementary composition has also "soothing" effect in surrounding scattered development. Student center consists of two elementary parts, material "weighty" building designed for student living, and "light" translucent part for their enterteinment. This translucent part allows the outer city space to communicate with the gentle inner yard - connexion between city exterior with its interior

Topics: menza; students; suudent`s canteen; koleje; dormitory; studenti; embankment; nábřeží; Brno
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Year: 2011
OAI identifier: oai:invenio.nusl.cz:245050
Download PDF:
Sorry, we are unable to provide the full text but you may find it at the following location(s):
  • http://www.nusl.cz/ntk/nusl-24... (external link)
  • Suggested articles


    To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request.