Location of Repository

TOWNHOUSE ON THE WATERFRONT IN PŘEROV

By Vladimír Schmid

Abstract

The new house with four floors react to location of Prerov and fill the blank space on the waterfront. The mass of this building is opended to the sun and town as a accordion between its neighbors. This princip is aplyed in all the house. Ther is shops, appartments, suteren with garage

Topics: TOWNHOUSE WATERFRONT PREROV ACCORDION; městský dům nábřeží přerov harmonika
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Year: 2010
OAI identifier: oai:invenio.nusl.cz:243988
Download PDF:
Sorry, we are unable to provide the full text but you may find it at the following location(s):
  • http://www.nusl.cz/ntk/nusl-24... (external link)
  • Suggested articles


    To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request.