Location of Repository

Hostel

By Vlasta Antoňů

Abstract

The aim of this thesis is to develop design documents for building construction. This project deals with a new building of student hostel in Ostrava – distrikt Zábřeh nad Odrou. The new building is designed to accommodate students for year - round occupancy. There is a dining room use for staying students in the building, and students from nearby schools as well. They is also a gym, table tennis room, and multimedia classrooms available for students. House is situated on flat land. This bulding has four floors and one underground floor. The building is made of ceramics brigs blocks systém called Porotherm, underground brickwork from concrete breeze blocks, ceiling is made of pre-tensioned panel Spiroll and the type of the roof is warm flat roof

Topics: jídelna; Ubytovna pro studenty; posilovna.; underground floor; strop Spiroll; brick construction; gym.; dining room; ceiling Spiroll; zděná konstrukce; podzemní podlaží; jednoplášťová plochá střecha; warm flat roof; Hostel
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Year: 2015
OAI identifier: oai:invenio.nusl.cz:227518
Download PDF:
Sorry, we are unable to provide the full text but you may find it at the following location(s):
  • http://www.nusl.cz/ntk/nusl-22... (external link)
  • Suggested articles


    To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request.