Skip to main content
Article thumbnail
Location of Repository

Renovations continued this summer

By Office of Communications and Public Relations

Abstract

Monday, August 6, 2012 Improvements to the law school\u27s facilities continued this summer with the primary focus being on the rotunda area and cupola. Last summer, the school benefited from a renovation that resulted in almost 4,000 sq. ft. of additional building space being captured by enclosing the law school\u27s Sutherland Courtyard with multifunctional corridors. Designed primarily for student use, these changes were made to repurpose underutilized areas and to address the overcrowding of public spaces

Publisher: Digital Commons @ Georgia Law
Year: 2012
OAI identifier: oai:digitalcommons.law.uga.edu:press_releases-1586
Download PDF:
Sorry, we are unable to provide the full text but you may find it at the following location(s):
  • http://digitalcommons.law.uga.... (external link)
  • Suggested articles


    To submit an update or takedown request for this paper, please submit an Update/Correction/Removal Request.